Pupa Milano Gouden Top Coat


Beauty, Shoppen / dinsdag, december 26th, 2017

Op 14 december was ik op het cocktail evenement van Care Cosmetics in het Conservatorium Hotel te Amsterdam. Dit was de eerste keer dat ik op een evenement van hun aanwezig was omdat ik hier nog niet zo lang sta aangemeld. Toch voelde ik me al trots dat ik aanwezig mocht zijn gezien ik nog niet zo lang aan het beauty bloggen ben. Ik had mijn nichtje meegenomen en tijdens het evenement kwam ik Hanneke tegen welke ik via Instagram heb leren kennen en tevens ook een hele leuke blogger is en in het echt ook nog eens een leuk persoon!!

Deze avond werd ook de nieuwe ambassadrice van Pupa Milano bekend gemaakt en zoals velen dit waarschijnlijk al weten is dit Glennis Grace. We werden na de bekendmaking getrakteerd op een prachtig live concert met een aantal prachtige nummers en achteraf kregen we een prachtig en goed gevulde goodybox waaronder deze Pupa Milano Vamp mascara golden top coat.

Ik had hier al prachtige foto’s van gezien op de Instagram feed van Pupa Milano, en kon dan ook niet wachten om deze mascara te proberen. De 24e met kerstavond was dan ook de ideale avond om de mascara uit te proberen. Ik heb eerst een zwarte mascara aangebracht voordat ik de gouden top coat gebruikte.

Over het uiteindelijke resultaat ben ik erg tevreden, met één laagje van deze top coat zijn de wimpers al voorzien van een prachtige gouden gloed. Ik ga dit product dan ook zeker vaker gebruiken en voorzie alweer een mooie look voor komend oud & nieuw.

Dit product bevat de volgende ingrediënten: 

Aqua * Pentylene glycol * Trethanoloamine * Silica * Carbomer * PVP * Phenoxyethanol * 1,2-Hexanediol * Caprylyl glycol *

Bevat eventueel ook nog de volgende ingrediënten (+/-):

Calcium aluminium borosilicate * CI-77019 Mica * CI-77891 (titanium dioxide) * CI-77491, CI-77492 * 77499 (Iron oxides) * CI-77861 (Tin oxide)

De mascara is te koop voor €10,00 bij Bol

 

Wat is jou favoriete mascara? En willen jullie meer reviews zien van producten uit de goodybox?

logo1

Ik zou het het leuk vinden als je een reactie op mijn blog achterlaat

Deze blog bevat een sample, de inhoud is echter wel naar mijn mening geschreven.

Kerstwinkel 2017

18 Replies to “Pupa Milano Gouden Top Coat”

  1. Gaaf! Dit geeft echt een tof effect! Ik had er een aantal jaar geleden een soortgelijke van de Hema, maar die had niet dit popping effect hoor!

  2. Wat leuk! Perfect als je een beetje meer glam wil bij je look!

  3. Een zeker leuk idee maar ik denk iets te vel van het goede als je een mooie ooglook al hebt met oogschaduw

  4. Ik ben zeker fan van de mascara van Pupa Milano en zeker nieuwsgierig naar deze Golden topcoat

Leave a reply